Thursday, August 18, 2011

PEMBUAT KUIH RAYA MURAH DAN SEDAP

Hai kawan2...
sangat tak sempat nak update blog sejak akhir2 ni..:)

seperti tahun2 lepas..saya ada juga menjual kuih raya buatan tangan dan dirumah buatan asli dari Melaka..sapa2 pernah beli kuih saya dari tahun2 sebelumnye..pasti akan mengingati kesedapan dan kerangupan kuih saya..

tahun ni saya kurang promosi sebab dah terlalu busy..
tapi alhamdulillah..tempahan still boleh tahan...

so sekarang tempahan kuih dah sampai..sapa2 yang tempah..standby k..
esok lusa dapatla kuih korang tu...hhe







biskut yang sedia dibungkus dan dihantar ke pelanggan...tunggu ya!!;)

bilangan tempahan :

1- biskut almond london - 10 bekas

2- biskut gajus - 10 bekas

3- biskut kristal - 2 bekas

4- biskut tat gulung - 5 bekas

5- biskut sugi - 2 bekas

tempahan masih boleh dibuat selagi stok masih ada..dapatkan sebelum anda menyesal...

seperti apa yg saya sampaikan sebelum ni, biskut saya sangat murah..hello..murah bukan sebab xberkualiti..tapi murah sebab keikhlasan hati...:)

1 comments:

CikNyz said...

biskut raya...nyam3