Thursday, March 18, 2010

OKU kah aku??episod II

ni muka kepenatan..bkn muka down...:p..

kita masuk ke episod II OKU kah aku?tq kepada komen2 yg membina dr semua blogger..hope u kita bkn berkwn setakat di alam maya saje k..nak sgt jumpa semua..
tapi.....
.
.
.
saya ni pemalu..:-(..cmne?hehehee...
dalam blog OKU kah aku kali ni..saya nak share trip saya seterusnye...

saya ke PARIS, FRANCE...
memang satu trip yang amat2 menggembirakan dan satu kenangan yang xdpt dilupakan sampai bila2....

comel x aku berlatarbelakangkan EIFFEL TOWER..

utk pengetahuan...oleh kerana kaki aku yg xberapa nak panjang..langkah aku tersangat la kecil..kalau dikira dgn matematik..satu langkah manusia biasa bersamaan dgn 4langkah aku..
korg bygkan aku mengelilingi kota Paris..huh!!!sgt penat woo..boleh kurus..
tp aku ade kwn2 yg baik utk bantu aku...
aku yg berat ini telah di 'encang'--ala2 angkat kt belakang tu la..
korg thu aku ni ringan2 ke?makan xnak igt..ade 45kg gak..hahahaa..

kwn yg angkat aku dgn ikhlas..haha

aku yg manja...haha

tu je utk kali ni..terima lah gmbr terakhir dr aku..

4 comments:

aBoi said...

bestnya..

→ qiko.photography said...

Best ye dapat g overseas. :)

::Me.Myself.I:: said...

eih??pemalu ke..hehe

shandye. said...

oke. sangat dengki ble dapat tgk ko pg paris.

haha. aku yg baru terhegeh2 amek bahasa perancis asas level satu ni pun dh mula brangan2 nk pg sana...

alhamdulillah la rezeki ko murah dowh... all the best.

seyes dengki. huhu....